ترک سیگار قبل از انجام جراحی فیوژن ستون فقرات یکی از موارد قبل از عمل است که توسط جراح معالج از شما درخواست خواهد شد. اما اگر این پرسش ذهن شما را به خود مشغول کرده است که چرا ترک سیگار قبل از انجام جراحی فیوژن ستون فقرات لازم است، این مقاله را مطالعه فرمایید.
ترک سیگار قبل از انجام جراحی فیوژن ستون فقرات
اکنون همه از عوارض جانبی متعدد سیگار آگاه هستند. مصرف دخانیات نیز میتواند تأثیر منفی بر نتیجه بعد از عمل داشته باشد. به هر حال، احتمال عوارض، عفونتها یا اختلالات ترمیم زخم پس از جراحی زیبایی در افراد سیگاری به طور قابل توجهی بیشتر از افراد غیرسیگاری است.
خطرات تقریباً در هر عملیاتی وجود دارد؛ بنابراین بسیار مهم است که به جراح یا متخصص بیهوشی گوش دهید تا موارد ضروری را رعایت کرده و در صورت لزوم آنها را تغییر دهید. سیگارکشیدن قبل یا بعد از عمل اغلب اشاره میشود. در ادامه به شما خواهیم گفت که چه تأثیرات منفی میتواند داشته باشد!
ترک سیگار یک تا دو ماه قبل از یک عمل برنامهریزی شده به طور قابل توجهی خطر مشکلاتی مانند اختلالات ترمیم زخم را کاهش میدهد. مراقبتهای ویژه همراه با درمان جایگزین نیکوتین میتواند به ترک سیگار کمک کند. احتمالاً دلایل مختلفی وجود دارد که سیگارکشیدن میتواند بهبودی پس از جراحی را مختل کند.
هنگام استنشاق دود سیگار، خون مونوکسید کربن و نیکوتین را جذب میکند و سطح اکسیژن خون کاهش مییابد. با این حال، اکسیژن برای بهبود زخم بسیار مهم است. نیکوتین همچنین به قلب فشار وارد میکند؛ زیرا فشارخون و ضربان قلب را افزایش میدهد. بیهوشی و جراحی بر سیستم گردش خون فشار وارد میکند و تأمین اکسیژن را دشوارتر میکند، خطرات برای افراد سیگاری میتواند بیشتر باشد.
ترک سیگار کمی قبل از عمل حداقل میتواند میزان اکسیژن را در بدن افزایش دهد. تنها پس از ۲۴ ساعت بدون سیگار، نیکوتین و مونوکسید کربن بهتدریج در خون تجزیه میشوند. عملکرد ریه بعد از حدود دو ماه بدون سیگار شروع به بهبود میکند.
یک گزینه مناسب برای ترک ترک سیگار قبل از انجام جراحی فیوژن ستون فقرات
یکی از گزینههایی که میتواند ترک سیگار را آسانتر کند، چیزی به نام درمان جایگزین نیکوتین است. علائم ترک ناشی از ترک سیگار را کاهش میدهد.
تکهها و آدامسهای نیکوتینی حاوی نیکوتین کمتری نسبت به سیگار هستند و بر خلاف سیگار، سطح مونوکسید کربن را در بدن افزایش نمیدهند.
استعمال دخانیات میتواند از چند جهت بر نتیجه جراحی تأثیر بگذارد
- بیهوشی؛ سیگار ترشحات مخاطی در ریهها و گلو را افزایش میدهد. این میتواند راههای هوایی را در هنگام بیهوشی تنگ کند و تنفس را دشوارتر کند.
- داروها؛ افراد سیگاری معمولاً به برخی از داروهای مورداستفاده در عمل، به ویژه داروهای بیهوشی، واکنش بدتری نشان میدهند. این اغلب افزایش دوز را ضروری میکند.
- درد؛ پس از جراحی، افراد سیگاری معمولاً تحمل درد کمتری دارند و این منجر به استفاده از دوزهای بالاتر مسکن میشود.
- قلب و ریه؛ افراد سیگاری بیشتر در طول جراحی دچار عوارض قلبی و ریوی میشوند.
- آمبولی؛ در افراد سیگاری در حین عمل احتمال لختهشدن خون در پاها بیشتر است. آمبولی که به ریهها میرسد، میتواند یک یا چند شریان را مسدود کند و منجر به آمبولی ریه شود که اگر بهاندازه کافی درمان نشود، یک وضعیت بالقوه کشنده است.
- بیداری؛ در پایان مداخله برای افراد سیگاری ممکن است بازگشت به تنفس مستقل دشوارتر باشد. استفاده گستردهتر از داروها ممکن است ضروری باشد و به طور کلی لازم است که ماسک را با اکسیژن برای مدت طولانیتری نگه دارند.
- زخمها؛ سیگار میزان اکسیژنی که به بافتهای تحتتأثیر جراحی میرسد را کاهش میدهد. در نتیجه، زخمها دیرتر بهبود مییابند و بیشتر در معرض خطر عفونت هستند.
اگر تحت عمل جراحی برنامهریزی شده قرار میگیرید، بهتر است حداقل هشت هفته قبل از عمل یا دراسرعوقت سیگار را ترک کنید. اگر این غیرممکن است، توصیه میشود حداقل ۱۲ ساعت قبل از عمل از سیگارکشیدن خودداری کنید.
سیگارکشیدن بعد از جراحی
تشکیل گونههای اکسیژن فعال که برای تمیزکردن زخم خدمت میکنند، به ویژه در مرحله بهبودی مهم است. اگر بلافاصله پس از عمل سیگار میکشید، عوامل بیماریزا و مواد خارجی نمیتوانند به میزان کافی منتقل شوند. بهطوریکه بتوان اکسیژن باقیمانده را به طور مؤثرتری توزیع کرد و رابطه نامتعادل بین نیاز و تأمین اکسیژن را مدیریت کرد، میتوان افزایش واضحی در تعداد گلبولهای قرمز خون مشاهده کرد. افزایش تعداد گلبولهای قرمز در خون باعث میشود که مایع کمتری داشته باشد و بنابراین خطر ترومبوز افزایش مییابد.
دیدگاه کاربران